Δεδομένων των πολλών και ποικίλων αντιδράσεων που προκάλεσε στους υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας η δημοσιοποίηση από το bloko.gr της ΠΝΠ για το υγειονομικό επίδομα από το οποίο εξαιρέθηκαν οι τελευταίοι, επικοινωνήσαμε με αξιόπιστες πηγές που πρόσκεινται απευθείας στο μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωθυπουργικό γραφείο είναι απόλυτα ενημερωμένο για τις αντιδράσεις που διατυπώθηκαν μέσα από τις σελίδες μας. Ανεξαρτήτως όμως αυτών, η πρόθεση τους ήταν και παραμένει διαβεβαιώνεται, αφενός πως η ευγνωμοσύνη για τους υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας είναι και δεδομένη και διατυπωμένη, αφετέρου αυτή θ’ αποδειχθεί έμπρακτα στον κατάλληλο προσεχή χρόνο. Και δεν περιορίζεται μόνο στη μάχη για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, αλλά και για το προσφυγικό.
Αυτή την ώρα ωστόσο σημειώνουν, προέχει πολλαπλώς η στήριξη του υγειονομικού στελεχιακού δυναμικού και της μικρής αυτής ομάδα της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας, που νυχθημερόν σχεδιάζει την υλοποίηση των μέτρων. Για τους ένστολους και αφού υπερκεραστεί η φαγέδαινα της επιδημίας, θ’ ανακοινωθεί οικονομική ενίσχυση και μάλιστα μεγάλη καταλήγουν.
Αυτές στο σύνολο τους είναι οι πληροφορίες από πηγές έγκυρες επαναλαμβάνουμε και πολλάκις επαληθευμένες στο παρελθόν. Μένει ο χρόνος και ο κ. Μητσοτάκης να τις επιβεβαιώσουν στο κατάλληλο κατά τις ρήσεις, στο κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου.