Σε χορηγία την δημιουργία τριών διαφημιστικών προχωρεί ο ελληνοαμερικανικός οργανισμός Ellopia Media Group στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, εν όψη της υψηλού κινδύνου περιόδου που διανύει αυτή την εποχή η χώρα. Οι δασικές πυργαγιές αλλά και οι εμπρησμοί αποτελούν συχνό φαινόμενο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στα πλαίσια προσπάθειας ευαισθητοποίησης των πολιτών από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική, η Εllopia συμμετέχει με την δημιουργία αυτών των τριών τηλεοπτικών σποτ, που τα παραχωρεί δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται να τα συμπεριλάβουν στην τηλοπτική η ιντερνετική ροή.

Το κόστος του διαφημιστικού τρίπτυχου που χορηγεί η ELLOPIA ανέρχεται στο ποσό των 9 (εννέα) χιλιάδων δολλαρίων.
Eν όψει των γυρισμάτων της αντιπυρικής διαφήμισης, η επικεφαλής της αμερικανικής τηλεοπτικής εταιρείας Ellopia Films USA, Aθηνά Κρικέλη, επισκέφθηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας, για να ενημερώσει τους επικεφαλής Ανχο Λάμπρο Κίτσιο και Πχο Ζήση Μπρούζα. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα παράλια της Λάρισας με την συμμετοχή του κλιμάκιου ΠΥ Αγιάς.

Στην φωτογραφία από αριστερά Ανχος Λάμπρος Κίτσιος, Επγος Χρήστος Αντωνίου, Επγος Αποστόλης Χαχόπουλος, Πυραγός Μιχοντάβας Γεώργιος, Υπστρια Χρυσικού Γεωργία.

“ΘΑΡΣΕΙΝ ΣΩΖΕΙΝ” Φίλοι Πυροσβεστικού Σώματος Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας

www.ellopiatv.com