Βαθιά υπόκλιση στην ηρωίδα πυροσβέστη που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο

Βαθιά υπόκλιση στην ηρωίδα πυροσβέστη που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο
10/09/2020

Η χθεσινή φωτιά σε Κερατέα και Ανάβυσσο άφησε πολλές ανοικτές πληγές, δεν κόστισε ανθρώπινες ζωές και ανέδειξε νέους ήρωες που ζουν ανάμεσά μας. Ανθρώπους οι οποίοι δεν διστάζουν να δώσουν μάχη με τις πύρινες γλώσσες και να σώσουν ό,τι μπορούν.

Ανθρώπους που αγαπούν την φύση και τον συνάνθρωπο και με αυτοθυσία μάχονται στην κυριολεξία σαν λιοντάρια. Οι προσπάθειες αυτές φαίνονται ξεκάθαρα στο πρόσωπο μιας γυναίκας που την Τετάρτη έδωσε μάχη με την μεγάλη φωτιά και μαζί με τους συναδέλφους της τη νίκησε. Η Κατερίνα Ιωαννίδου ανήκει στην Πολιτική Προστασία Σαρωνικού και είναι παράδειγμα για όλους μας. Η γενναία Πειραιώτισσα λατρεύει τα ζώα και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τα σώζει από την σκληρότητα των ανθρώπων.

Βαθιά υπόκλιση στην ηρωίδα πυροσβέστη που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο Βαθιά υπόκλιση στην ηρωίδα πυροσβέστη που έδωσε μάχη με τις φλόγες στην Ανάβυσσο

credits REUTERS/Stelios Misinas.

newsit.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Χαλκίδα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Χαλκίδα

Πυρκαγιά σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Απριλίου σε πολυκατοικία
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Σόλωνος στη Λαμία

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Σόλωνος στη Λαμία

Κατεσβέσθη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, επί της οδού Σόλωνος,