Διδυμότειχο: Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού μεγάλης αξίας στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη

05/03/2020
by
Διδυμότειχο: Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού μεγάλης αξίας στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη

Έφτασε χθες το πρωί στο Διδυμότειχο το φορτηγό που μετέφερε από τη Σουηδία πολύτιμο ιατροτεχνικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό, μεγάλης αξίας, για τις ανάγκες του νοσοκομείου της ακριτικής πόλης.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μίας σημαντικής δωρεάς που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Νομού Έβρου «Μαζί για Ζωή» και του Συλλόγου  Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου «Μαζί με δύναμη για ζωή», με τη συμβολή του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» της Ρόδου.

Τις δύο περιοχές και τους τρεις συλλόγους ένωσε για πάντα η μοίρα, μετά τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η Ελένη Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο στο νησί της Ρόδου, πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο, η δωρεά αυτή προς το νοσοκομείο του Έβρου γίνεται στη μνήμη της κοπέλας.

Don't Miss

Κέρκυρα: «Άνοιξαν» οι ουρανοί – «Βενετία» ξανά στην Σπηλιά

Κέρκυρα: «Άνοιξαν» οι ουρανοί – «Βενετία» ξανά στην Σπηλιά

Δυνατή βροχή έπεσε απόψε στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνοντας τους μετεωρολόγους που
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ 6/1/2021

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ 6/1/2021

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ-Κατά το τελευταίο 24ωρο κληθήκαμε να επέμβουμε σε: 63