Σημερα 1 Απριλίου ο Σύλλογος μας, προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19. Ο Σ.Ε.Π.Π.Α.Σ με ένα όχημα και τρείς εθελοντές απολύμανε δημόσιους χώρους της κοινότητας, κεντρικά της σημεία, το Δημαρχείο, πλατείες, καταστήματα με μεγάλη επισκεψιμότητα, εκκλησίες του Δήμου, ιατρεία του ΙΚΑ καθώς και ένα γηροκομείο.

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε την διαθεσιμότητα μας στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας αλλά και στον Δήμο Διονύσου για να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση αυτής της υγειονομικής κρίσης.

Ανέκαθεν αυτό που σας ζητούσαμε από αυτή τη σελίδα ήταν μόνο το ευχαριστώ σας. Αυτή τη φορά θα σας ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Σας ζητάμε να μείνετε στο σπίτι σας, δίπλα στους δικούς σας όσο το υγειονομικό προσωπικό, η επιστημονική κοινότητα, οι αρχές και τέλος εμείς σαν μέλη της Πολιτικής Προστασίας αντιμετωπίζουμε και αυτή την απειλή.

Ο Σ.Ε.Π.Π.Αγ. Στεφάνου προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19 Ο Σ.Ε.Π.Π.Αγ. Στεφάνου προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19 Ο Σ.Ε.Π.Π.Αγ. Στεφάνου προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19 Ο Σ.Ε.Π.Π.Αγ. Στεφάνου προσέφερε τις υπηρεσίες του και την βοήθεια του στον Δήμο Διονύσου στην αντιμετώπιση του COVID-19