Πυρκαγιά στην Καλιακούδα, ορατή από το Καρπενήσι

Πυρκαγιά στην Καλιακούδα, ορατή από το Καρπενήσι
20/04/2020

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20/4), στο όρος Καλιακούδα Ευρυτανίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση σε μεγάλο υψόμετρο. Οι φλόγες έγιναν ορατές και από την πόλη του Καρπενησίου.

Στο σημείο έφθασαν τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου, ενώ αναμένεται και ενίσχυση με ακόμα τέσσερις πυροσβέστες πεζοπόρο τμήμα. Την επιχείριση συντονίζει ο Διοικητής της Π.Υ. Καρπενησίου, Σταύρος Φακίτσας.

Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμει και η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, που μίσθωσε μια υδροφόρα και ένα μηχάνημα έργο. Στο σημείο καταφθάνει και ο αντιπεριφερειάρχης, Άρης Τασιός.

https://www.facebook.com/100001728062077/videos/2919310441469863/UzpfSTE1MjUyMTAxMjU6Vks6NzQ4NTU2NTE1Njc0OTkw/?epa=SEARCH_BOX

evrytanika.gr

Don't Miss

Η Σύμη αποκτά για πρώτη φορά Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

Η Σύμη αποκτά για πρώτη φορά Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

Η Σύμη αποκτά για πρώτη φορά Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Ο μεγαλύτερος
Οι πυροσβέστες της 1ης ΕΜΑΚ επέστρεψαν πριν από λίγο στην Αθήνα

Οι πυροσβέστες της 1ης ΕΜΑΚ επέστρεψαν πριν από λίγο στην Αθήνα

Οι πυροσβέστες της 1ης ΕΜΑΚ επέστρεψαν πριν από λίγο στην