Πυρκαγιά στην Καλιακούδα, ορατή από το Καρπενήσι

Πυρκαγιά στην Καλιακούδα, ορατή από το Καρπενήσι

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (20/4), στο όρος Καλιακούδα Ευρυτανίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση σε μεγάλο υψόμετρο. Οι φλόγες έγιναν ορατές και από την πόλη του Καρπενησίου.

Στο σημείο έφθασαν τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου, ενώ αναμένεται και ενίσχυση με ακόμα τέσσερις πυροσβέστες πεζοπόρο τμήμα. Την επιχείριση συντονίζει ο Διοικητής της Π.Υ. Καρπενησίου, Σταύρος Φακίτσας.

Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμει και η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, που μίσθωσε μια υδροφόρα και ένα μηχάνημα έργο. Στο σημείο καταφθάνει και ο αντιπεριφερειάρχης, Άρης Τασιός.

https://www.facebook.com/100001728062077/videos/2919310441469863/UzpfSTE1MjUyMTAxMjU6Vks6NzQ4NTU2NTE1Njc0OTkw/?epa=SEARCH_BOX

evrytanika.gr

Don't Miss

Καιρός – Meteo: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος της Πέμπτη

Καιρός – Meteo: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος της Πέμπτη

Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες και την Πέμπτη 4 και σε
Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό επί της Λεωφόρου Κύμης

Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό επί της Λεωφόρου Κύμης

Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγάκι την ώρα που ήταν εν κινήσει,