Πέλλα: Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες

Πέλλα: Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες
06/05/2020

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης προσφύγων, ως επί το πλείστον γυναικών και παιδιών, σε ξενοδοχεία της περιοχής. Η ένταση άρχισε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και τα πούλμαν που μετέφεραν τους πρόσφυγες αναχώρησαν με κατεύθυνση την Άρνισσα Πέλλας και το ξενοδοχείο «Αγνάντι». Έξω από το εν λόγω ξενοδοχείο συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, εμποδίζοντας την εγκατάσταση των προσφύγων εκεί. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, έβαλαν φωτιά σε δωμάτια, ενώ έβγαλαν μέρος των επίπλων έξω από το χώρο του ξενοδοχείου στα οποία επίσης έβαλαν φωτιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σύμφωνα με το ant1news.gr στην προσαγωγή του προέδρου της κοινότητας Νίκου Παπαγιαννίδη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

Don't Miss

Πυρκαγιά εν υπαίθρω σε εξέλιξη στο Σχίστο Κορυδαλλού (Φωτό)

Πυρκαγιά εν υπαίθρω σε εξέλιξη στο Σχίστο Κορυδαλλού (Φωτό)

Πυρκαγιά σε εξέλιξη ψηλά στο βουνό στο Σχιστό Κορυδαλλού επί
Κρήτη: Απίστευτη εικόνα - Οδηγούσε για ώρα στο αντίθετο ρεύμα

Κρήτη: Απίστευτη εικόνα – Οδηγούσε για ώρα στο αντίθετο ρεύμα

Ακόμη ένα απίστευτο συμβάν κατεγράφη σε αυτοκινητόδρομο της χώρας, αυτή τη φορά