Καλλιάνος: Το επόμενο Σαββατοκύριακο ίσως να θυμίζει Ιούλιο – Ακόμη και 40 βαθμοί Κελσίου

Καλλιάνος: Το επόμενο Σαββατοκύριακο ίσως να θυμίζει Ιούλιο – Ακόμη και 40 βαθμοί Κελσίου
09/05/2020

Για ένα ακόμη θερμό κύμα που θα εισβάλει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες κάνει λόγο μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το ποστ για τον καιρό έχει τίτλο «Το επόμενο ΣΚ ίσως να θυμίζει Ιούλιο – Εμμονή των μοντέλων να τάζουν ακόμη και 40°C !!!», ο μετεωρολόγος αναφέρει ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να φτάσει ακόμη σε 40άρι, Μάιο μήνα.

«Τρομερή εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι μετά τη θερμή εισβολή στις αρχές της νέας εβδομάδας (με 35°C την Τρίτη στα κεντρικά και νότια), επιμένουν τα προγνωστικά μοντέλα ότι έρχεται και 2η πιο ισχυρή θερμή εισβολή στα τέλη της ίδιας εβδομάδας, με τον υδράργυρο το επόμενο ΣΚ για παράδειγμα να προσεγγίζει και τους 39-40°C. Μέσα Μαΐου με 40άρια; Περίεργο δεν είναι; Έχω πολλά χρόνια να το δω!

Για να δούμε, θα λάβει χώρα τελικά αυτή η ακραία ζέστη για την εποχή στα τέλη της εβδομάδας που έρχεται ή θα τουμπάρουν τα προγνωστικά στοιχεία;», γράφει στην ανάρτησή του.

Don't Miss

ΤΩΡΑ - Πυρκαγιά στον Όρμο Παναγιάς, στη Χαλκιδική

ΤΩΡΑ – Πυρκαγιά στον Όρμο Παναγιάς, στη Χαλκιδική

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή “Κούτσουρα”, του Όρμου Παναγίας, στη Σιθωνία.
Μεγάλη δασική πυρκαγιά στα Αστερέικα Ηλείας

Μεγάλη δασική πυρκαγιά στα Αστερέικα Ηλείας

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αστεραίικα της  περιφερειακής ενότητας