Στην παραχώρηση ενός οχήματος στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Κουφαλίων προχώρησε σήμερα ο δήμος Δήμος Χαλκηδόνος, με σκοπό την ενίσχυσή του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου. Η παράδοση έγινε από τον δήμαρχο της περιοχής, Σταύρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν και εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:

“Αναγνωρίζοντας το έργο και τη σημασία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, ο Δήμος Χαλκηδόνος παραχώρησε στον σταθμό ένα όχημα 4Χ4, για την ενίσχυσή του και την κάλυψη των αναγκών του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο, στον επικεφαλής του Σταθμού Πυρονόμο Σταύρο Κούλη, παρουσία του Διοικητή Ν. Πέλλας, Πυράρχου Ζώη Γιώτη και του Διοικητή της Π.Υ. Γιαννιτσών Αντιπυράρχου Γκίκα Καμπουρίδη.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν, εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών και δεσμεύθηκε για τη συνεχή υποστήριξη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά ζητήματα και για ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του Δήμου Χαλκηδόνος, σε θέματα που άπτονται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας”. Πηγη: thestival.grΟ Δ. Χαλκηδόνας παρέδωσε ένα όχημα στους εθελοντές πυροσβέστες των Κουφαλίων