Η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία

Στις φλόγες παραδόθηκε περίπου στις 12 το βράδυ της Δευτέρας σε μίνι μάρκετ στο Χανδρινού Πυλίας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από άγνωστη αιτία αλλά αμέσως επεκτάθηκε σε όλο το κατάστημα, εξαιτίας του εύφλεκτου εμπορεύματός του.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Πύλο, τους Γαργαλιάνους την Κυπαρισσία, τις οποίες ενίσχυσαν και άλλες δυνάμεις από την Καλαμάτα. Συνολικά επιχείρησαν για την κατάσβεσή της δεκαπέντε πυροσβέστες με εφτά οχήματα. Το συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης είχε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, πύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς.

Παρά τη σκληρή «μάχη» που έδωσαν όμως από την πρώτη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις, το κατάστημα κάηκε ολοσχερώς, ωστόσο η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε γύρω κατοικίες ή καταστήματα.

Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ Καταστροφική πυρκαγιά στο Χανδρινού Πυλίας- Κάηκε ολοσχερώς μίνι μάρκετ

gargalianoionline.gr