Σοβαρό τροχαίο με μια νεκρή στα Χανιά

Σοβαρό τροχαίο με μια νεκρή στα Χανιά
31/05/2020

Μοιραία ήταν η κατάληξη του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά.

Μια γυναίκα που είχε υποστεί βαριά τραύματα, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί, παρά τη μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του το Parakritika.gr.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά, έγινε λίγα 24ωρα μετά την τραγική σύγκρουση στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου κοντά στον κόμβο Ταυρωνίτη όπου είχαμε ένα ακόμα νεκρό.

Συγκεκριμένα το δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλάγιομετωπικά , ενώ σύγκρουση τους ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από την σύγκρουση, χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή τους.

Πηγή: cretalive.gr

Don't Miss

Σε Αμφιλοχία και Χαλκιόπουλο ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

Σε Αμφιλοχία και Χαλκιόπουλο ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

Το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χαλκιοπούλων επιθεώρησαν σήμερα στελέχη του Πυροσβεστικού
ΗΠΑ: Ο πιο γλυκός… πυροσβέστης: ντύνεται Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα σε άρρωστα παιδιά!

ΗΠΑ: Ο πιο γλυκός… πυροσβέστης: ντύνεται Άγιος Βασίλης και μοιράζει δώρα σε άρρωστα παιδιά!

Ένας πατέρας 5 παιδιών από τη Virginia, επισκέπτεται κάθε χρόνο