Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τις 12.45 το μεσημέρι σε Μασπάλι και Ξι, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο δυό ώρες μετά.

Ωστόσο, το έργο των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης ήταν δύσκολο και επικίνδυνο λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Παρόλ’ αυτά με τον συντονισμό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πυρ. Αναστ.Βασιλείου, των ανδρών της Υπηρεσίας και του Π.Κ. της πόλης μας, με την συμμετοχή του Δημάρχου Ληξουρίου κ. Γ.Κατσιβέλη, των Αντιδημάρχων κ. Β.Βολτέρα και κ. Δ.Μαρκέτου, του Δ.Σ. της Λ.Σ. κ. Β.Συνοδινού-Βαλλιάνου, των τοπικών μας δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας, του Αστυνομικού Τμήματος Ληξουρίου και της ΕΟΔ Παλλικής και φυσικά με τις εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης με Πετζετέλ και Καναντέρ, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφήνοντας πίσω στάχτες 250 περίπου στρεμμάτων.

Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες] Δήμος Ληξουρίου: Η πυρκαγιά άφησε πίσω στάχτες 250 στρεμμάτων [εικόνες]
Εκ του γραφείου Τύπου