Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (23/6) στο κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Ράδιο» δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών του Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου με δύο οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή τους Γιώργο Μπόνο πρόλαβε τα χειρότερα, καθώς γύρω από το κτήριο υπήρχε «άφθονη βλάστηση», δείγμα της εγκατάλειψης του χώρου από τους ιδιοκτήτες του.

Για αυτό τον λόγο από τους πυροσβέστες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το κτήριο για την ύπαρξη κάποιας άλλης εστίας, όπως και από τους αστυνομικούς του ΑΤ Καμένων Βούρλων, αλλά και από τους ανθρώπους του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Αντύπα Αντύπα αλλά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν  στο σημείο.

Από την Πυροσβεστική θα διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά Πηγή: lamiareport.grΠυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στα Καμένα ΒούρλαΠυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στα Καμένα ΒούρλαΠυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα