Η φωτιά ξεκίνησε την ώρα που το αυτοκίνητο βρισκόταν σε φανάρι στη Λαμία. Πατέρας και κόρη, είδαν αρχικά να βγαίνει καπνός από τη μηχανή…

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08.00 περίπου το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Αθηνών στη Λαμία. Ο οδηγός είχε σταματήσει το αυτοκίνητο του στο φωτεινό σηματοδότη περιμένοντας να ανάψει το πράσινο.

Ξαφνικά διαπίστωσε πως από τη μηχανή άρχισε να βγαίνει καπνός. Ψύχραιμος, είπε στην κόρη του να κατέβει από το αυτοκίνητο. Μαζί με το κορίτσι, άνοιξαν τις πόρτες και απομακρύνθηκαν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η μηχανή τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός και περίοικοι καταστηματάρχες με πυροσβεστήρες προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες, γρήγορα έφτασαν στο σημείο και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας. Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, ωστόσο το παλιό αυτοκίνητο υπέστη σοβαρότατες ζημιές. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με δυσκολία.

Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό) Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό) Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό) Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό) Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό) Λαμία: Τρόμος σε φλεγόμενο αυτοκίνητο για πατέρα και κόρη! Εφιαλτικές στιγμές σε φανάρι (Βίντεο και φωτό)

Πηγή: tvstar.gr