Θήβα: Οι πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν τη φωτιά και τους λήστεψαν

Απίστευτο περιστατικό στον καταυλισμό του Πυρίου…

Πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πλησίον του καταυλισμού Ρομά του Πυρίου, κλήθηκε να κατασβέσει πλήρωμα από την Π.Υ. Θηβών, ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει τους παραβατικούς κκατοίκους.

Οι δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν.

Πράγματι από τον έναν τον πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να του αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα! Το πρωτοφανές πλιάτσικο που επιχείρησαν δεν ολοκληρώθηκε καθώς πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοχή δίνει τέτοια περιστατικά βίας και παρανομίας. Παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τις συλλήψεις, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ληστεύουν και να κλέβουν διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο το νομό.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα κάτω από την Εθνική Οδό στο Αγρίνιο

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Κατά το τελευταίο 24ωρο (από 07:00 της 29/9/2021 ως 07:00