Ο στόλος της Πυροσβεστικής εμπλουτίστηκε με 28 ολοκαίνουργια SUV, τα οποία είναι δωρεά από τη Eurobank. Δείτε ποια είναι αυτά.

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, η τελετή παράδοσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα, δωρεά της Eurobank συνολικής αξίας 546.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, προσφέρονται 28 νέα, τετρακίνητα και εξοπλισμένα κατάλληλα για την υπηρεσία Dacia Duster. Επίσης, η Πυροσβεστική παρέλαβε 110 κράνη μοτοσυκλέτας, προστατευτικά θώρακα, ζεύγη γαντιών και επιγονατίδων (ειδικός ατομικός εξοπλισμός μοτοσικλετιστών), 120 ζεύγη ελαστικών επισώτρων μοτοσυκλετών και 110 τζάκετ μοτοσυκλέτας.

Αυτά είναι τα ολοκαίνουργια SUV της Πυροσβεστικής!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τη Eurobank κάνοντας λόγο για τη μεγάλη σημασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και του κοινωνικού της ρόλου. «Ο υγιής ιδιωτικός τομέας αντιλαμβάνεται τον κοινωνικό ρόλο που πρέπει να παίξει και σήμερα έχουμε αυτή την απόδειξη. Τα βοηθητικά οχήματα και τα μέσα αυτοπροστασίας των πυροσβεστών, που έκανε δωρεά η Eurobank είναι τα εργαλεία μας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, ακόμα αποτελεσματικότεροι, ακόμα πιο χρήσιμοι για την κοινωνία.

Να καταστήσουμε τη χώρα και τους ανθρώπους ασφαλείς, γιατί αυτή είναι η αποστολή μας. Ένας πυροσβέστης τραυματισμένος είναι μεγάλη απώλεια, πρωτίστως ανθρώπινη και δευτερευόντως υπηρεσιακή. Αυτός ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός, είναι μεγάλη περιουσία και θα μετατραπεί σε δράση για την ασφάλεια των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

newsauto.gr