Μία γυναίκα συνελήφθη για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή Κολιάκι του δήμου Επιδαύρου.

Η πυρκαγιά το βράδυ της Παρασκευής τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Όπως αναφέρει το .argolikeseidhseis.gr,  η  Πυροσβεστική με δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την  σύλληψη μιας γυναίκας για  εμπρησμό από αμέλεια στην περιοχή Κολιάκι του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Αναλυτικότερα, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: :

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, μία γυναίκα ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στη θέση Χειροματάκι της τοπικής κοινότητας Κολιακίου, του δήμου Επιδαύρου Αργολίδας.

Για το ανωτέρω περιστατικό επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Σημειώνεται, ότι στην περιοχή επιχείρησαν  64 πυροσβέστες, με 18 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιήθηκαν ρίψεις νερού, μέχρι τη δύση του ηλίου, από δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.