Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Καλιφόρνια: 8.000 έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Καλιφόρνια: 8.000 έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους
02/08/2020

Σχεδόν 8.000 κάτοικοι στην κομητεία Ριβερσάιντ στη νότια Καλιφόρνια αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν χθες τις εστίες τους λόγω πυρκαγιάς που έχει ήδη κάψει πάνω από 16.000 στρέμματα γης, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας.

Η πυρκαγιά, που ονομάστηκε «Apple Fire» από τους πυροσβέστες -οι οποίοι συνηθίζουν να δίνουν όνομα στις πυρκαγιές- ξέσπασε την Παρασκευή στο Τσέρι Βάλεϊ, μια κοινότητα σε απόσταση περίπου 120 χλμ ανατολικά του Λος Άντζελες και έως χθες βράδυ είχε καταστρέψει τουλάχιστον μία κατοικία.

Σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους 2.586 σπιτιών -περίπου 7.800 ανθρώπους- να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Don't Miss

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 4/09/2020

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 4/09/2020

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 4/09/2020.
Φεύγουν… 59 πυροσβέστες από Τρίκαλα-Καρδίτσα!!!

Φεύγουν… 59 πυροσβέστες από Τρίκαλα-Καρδίτσα!!!

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους πυροσβεστικούς σταθμούς της Δυτικής