Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος, το θερμόμετρο την Κυριακή θα φτάσει και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Μίνι καύσωνας με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα, αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη. Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια. Η άνοδος του υδράρφυρου θα συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα.

Πρόγνωση του καιρού την Παρασκευή 28-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 30-08-2020

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 39 και στα νησιά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

athensvoice.gr/