Τη ζωή ενός μοτοσυκλετιστή κόστισε το δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ στη λεωφόρο Ποσειδώνος, εξαιτίας του οποίου προκλήθηκε μποτιλιάρισμα.

Δυστυχώς έναν νεκρό είχε αποτέλεσμα το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ στη λεωφόρο Ποσειδώνος, εξαιτίας του οποίου είχε σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων από οχήματα που προσπαθούσαν να διέλθουν από τον συγκεκριμένο δρόμο.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν μια μοτοσυκλέτα και πέντε αυτοκίνητα, προκαλώντας καραμπόλα, ενώ ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επιχειρηματίας, εξαιτίας των τραύματών του έχασε τη ζωή του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, με δυνάμεις της Τροχαίας να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος αλλά και να ρυθμίσουν το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργήθηκε, ενώ την ίδια ώρα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν για να παραλάβουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας και άλλους τυχόν τραυματίες.

Αν και ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, τα τραύματά του απεδείχθησαν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα η διοίκηση του νοσοκομείου να ανακοινώσει τον θάνατό του.

sputniknews.gr