Τροχαίο με τραυματίες στην Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου

Τροχαίο με τραυματίες στην Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου

Σφοδρότατη σύγκρουση τριών φορτηγών σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δύο οδηγοί.

Το ένα φορτηγό σταμάτησε απότομα, πιθανότατα καθώς τον έκλεισε οδηγός διερχόμενου Ι.Χ, με αποτέλεσμα την καραμπόλα βαρέων οχημάτων.

Με «σφηνωμένα τα πόδια» βρέθηκε ο πρώτος οδηγός, για τον απεγκλωβισμό του οποίου επενέβη άμεσα η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και 12 άντρες.

Μέχρι τις 10.30 η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξαγόταν μόνο σε μια λωρίδα, ενώ οι δύο νταλίκες είχαν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα το οποίο ωστόσο καλύφθηκε με λάδια, σπασμένα γιαλιά αλλά και μπογιές που μετέφερε η μια νταλίκα.

Στο σημείο, περίπου στο δωδέκατο χιλιόμετρο της Εθνικής απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και λόγω των ισχυρών ανέμων.πηγη:ert.grΤροχαίο με τραυματίες στην Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου

Don't Miss

Ο Πύραρχος Ευάγγελος Αρβυθάς νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας

Ο Πύραρχος Ευάγγελος Αρβυθάς νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας

Καθήκοντα Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας αναλαμβάνει ο Πύραρχος Ευάγγελος
Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Πυροσβεστικού Σώματος, κατά το