Παρουσία του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου 2020, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, η τελετή παράδοσης είκοσι χιλιάδων (20.000) μέσων ατομικής προστασίας (προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης), δωρεά της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τόσο τον Αντιπρόεδρο της εταιρίας Παπαστράτος κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, όσο και τον Διευθυντή εταιρικών υποθέσεων κ. Γιάννη Μαστροκώστα για την παράδοση των προστατευτικών μασκών μιας χρήσης, οι οποίες θα διανεμηθούν σε Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Σε συνέχεια της πρόσφατης σπουδαίας δωρεάς της εταιρίας Παπαστράτος στο Πυροσβεστικό Σώμα των 20 οχημάτων, τα οποία εντάχθηκαν ήδη στις υπηρεσίες μας και συνέδραμαν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των συμβάντων αυτής της αντιπυρικής περιόδου, σήμερα η Εταιρία Παπαστράτος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον της έμπρακτα για το Πυροσβεστικό Σώμα, προχωράει στην παράδοση 20.000 μασκών μιας χρήσης, για την προστασία του προσωπικού από την πανδημία. Η κίνηση αυτή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία τις μέρες αυτές, που η χώρα μας δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές αλλά και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στα οποία οι πυροσβέστες σε όλη την Ελλάδα, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, τη μάχη τους για τη ζωή , την περιουσία των συμπολιτών μας και το οικοσύστημα του τόπου μας».

Στην τελετή παράδοσης, παρέστησαν επίσης, ο Επιτελάρχης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Αλέξιος Ράπανος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Χιόνης και ο Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων Αρχιπύραρχος Χαράλαμπος Γιαννάκης.πηγη:fireservice.gr  Τελετή παράδοσης είκοσι χιλιάδων (20.000) μέσων ατομικής προστασίας (προστατευτικές μάσκες μίας χρήσης),δωρεά της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. στο Πυροσβεστικό Σώμα