Μια φωτιά σε ιδιωτικό χώρο και κοντά σε σπίτι, στην περιοχή του Σταυρού Ακρωτηρίου, κινητοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων λίγο πριν τις 11 το πρωί.

Η φωτιά ξέσπασε σε ιδιωτικό, μη περιφραγμένο χώρο, σε ξερά χόρτα και κλαδιά που βρίσκονταν στο σημείο. Ωστόσο δίπλα ακριβώς από την εστία της φωτιάς βρίσκεται οικία άλλου ιδιώτη που, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να κινδυνεύσει αν επεκτείνονταν η φωτιά.

Σύμφωνα με μάρτυρες, μια ηλικιωμένη γυναίκα που μένει κοντά στην περιοχή έσωσε την κατάσταση! Φώναξε “βοήθεια φωτιά” κινητοποιώντας τους γείτονες. Με τη συνδρομή άλλου κατοίκου, αφενός ειδοποίησαν την πυροσβεστική, αφετέρου ο κάτοικος με δικό του λάστιχο βοήθησε να σβήσει η φωτιά και να μην επεκταθεί, έως ότου φτάσει στο σημείο το ένα όχημα της πυροσβεστικής.πηγη:flashnews.gr Χανια: Πυρκαγιά στον Σταυρό Ακρωτηρίου - Μια "γιαγιά" έσωσε την κατάσταση (φωτο)Χανια: Πυρκαγιά στον Σταυρό Ακρωτηρίου - Μια "γιαγιά" έσωσε την κατάσταση (φωτο)Χανια: Πυρκαγιά στον Σταυρό Ακρωτηρίου - Μια "γιαγιά" έσωσε την κατάσταση (φωτο)