Πυρκαγιά μεγάλων διαστάσεων που μαίνεται ακόμα, ξέσπασε πριν λίγο σε μονοκατοικία της Αλεξάνδρειας κοντά στη συμβολή της 28ης Οκτωβρίου (δρόμος για Κατερίνη) με την Ελευθέριου Βενιζέλου (ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Βέροιας).

Η φωτιά -που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- επεκτάθηκε με ραγδαία ταχύτητα λόγω του ανέμου, έως και την οροφή του σπιτιού, με τις συνέπειες να διαφαίνονται καταστροφικές. Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες της Π.Υ. Αλεξάνδρειας, ενώ προς ενίσχυση έσπευσαν δυνάμεις πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Βέροιας.

Φωτογραφίες:Αλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικίαΑλεξάνδρεια: Σε εξέλιξη καταστροφική πυρκαγιά σε μονοκατοικία

emvolos.gr