Συνάντηση με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος είχε την περασμένη Τρίτη η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μεσσηνίας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέλη της Ενωσης επισκέφτηκαν στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Σώματος τον αρχηγό Π.Σ. αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, τον υπαρχηγό Π.Σ. αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, τον επιτελάρχη Π.Σ. αντιστράτηγο Αλέξη Ράπανο και τον προϊστάμενο Κλάδου Επιχειρήσεων υποστράτηγο Γιώργο Πουρναρά.Σχετικά με το περιεχόμενο των συναντήσεων και τα θέματα τα οποία τέθηκαν στην ηγεσία του Σώματος, η ανακοίνωση αναφέρει:
“Οι συναντήσεις όλες έγιναν σε πάρα πολύ καλό και ιδιαίτερα θετικό κλίμα και τέθηκαν προς την ηγεσία μας διάφορα θέματα όπως ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε και σύντομα τελειώνει, η λειτουργία της σχολής επιμόρφωσης, η σχολή Αρχιπυροσβεστών, το νέο Οργανόγραμμα των υπηρεσιών του Σώματος, η αναβάθμιση των υπηρεσιών, ο υπολογισμός της αναδρομικότητας των μορίων, η ανανέωση του στόλου των οχημάτων και του ατομικού εξοπλισμού των πυροσβεστών καθώς και η δημιουργία νέων κτηριακών πυροσβεστικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να διαβίωσης και εργασίας στους συναδέλφους μας.
Ολη η ηγεσία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενημέρωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας για όλα τα δίκαια αιτήματά μας και εξήρε το έργο των πυροσβεστών.
Στο τέλος της επίσκεψης το προεδρείο πρόσφερε από μια εικόνα της Παναγίας Υπαπαντής στον καθένα, που πλέον θα κοσμεί το γραφείο τους”.πηγη:eleftheriaonline.gr Συνάντηση συνδικαλιστών της Πυροσβεστικής από τη Μεσσηνία με τον Αρχηγό