Καιρός: Θέλει προσοχή μέχρι την Παρασκευή, αλλά από βδομάδα μπαίνουμε σε τροχιά συνεχών κακοκαιριών για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας…

Θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο καιρός από την ερχόμενη εβδομάδα και για τις βροχοπτώσεις και για τις θερμοκρασίες, τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιώντας για «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών και πιθανή κάθοδο ψυχρών αερίων μαζών, κυρίως τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Από το μεσημέρι σας έχουμε ενημερώσει για την επερχόμενη αλλαγή του καιρού που θα απασχολήσει ολόκληρη την Ελλάδα από την Τρίτη, με τον Σάκη Αρναούτογλου να επιβεβαιώνει πως με τα σημερινά στοιχεία θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές βροχοπτώσεις, σχεδόν πανελλαδικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα, τονίζει ο Αρναούτογλου πως θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή με εμμονή στην Κρήτη, όπου και πάλι αναμένονται έντονα φαινόμενα.

Δείτε στο βίντεο όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού και την προοπτική διαδοχικών κακοκαιριών από τη νέα εβδομάδα.

dokari.gr