Τραγωδία στη Σάμο! Νεκροί δυο μαθητές στο Βαθύ – Καταπλακώθηκαν από τοιχίο

Τραγωδία στη Σάμο! Νεκροί δυο μαθητές στο Βαθύ – Καταπλακώθηκαν από τοιχίο
30/10/2020

Σωστικά συνεργεία βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα απεγκλωβίσουν ζωντανά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις μετά τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ που έγινε στην Σάμο. Δυο μαθητές καταπλακώθηκαν από τοιχίο που κατέρρευσε στο κέντρο του νησιού στο Βαθύ.

Τα δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 17 ετών είχαν τελειώσει από το σχολείο τους και περπατούσαν στον δρόμο την ώρα του σεισμού και έπεσε ο τοίχος και τα καταπλάκωσε. Παρά τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν ζωντανά από τους διασώστες της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Το σημείο που έχασαν την ζωή τους τα δυο παιδιά ήταν πολύ στενό και πιθανότατα δεν μπόρεσαν να προφυλαχθούν.

Don't Miss

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στους Tσολιάδες Κιλκίς

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στους Tσολιάδες Κιλκίς

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στους Tσολιάδες Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 39 πυροσβέστες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από εκρήξεις σε παιδικό σταθμό των Χανίων

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από εκρήξεις σε παιδικό σταθμό των Χανίων

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων,