Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγια που ξέσπασε σε άλλη μια παράνομη και αυτοσχέδια χωματερή στα Μέγαρα.Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεάνθη Βαρελά .

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά είμαστε μάρτυρες ενός περιβαλλοντικού εγκλήματος στον κάμπο των Μεγάρων.Μία ακόμα πυρκαγιά σε τεράστιους σωρούς κλαδεμάτων και σύμμεικτων απορριμμάτων ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του δήμου.Μία πυρκαγιά που ήταν αναπόφευκτη αφού τόνοι εύφλεκτων υλικών που ο όγκος τους αυξάνονταν καθημερινά σε ένα χώρο «αφύλακτο»μέσα στον κάμπο με τα ελαιόδεντρα.
Μόλυνση για τους ανθρώπους,μόλυνση για το περιβάλλον, από συντονισμένες ενέργειες ασυνείδητων που νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

 Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τα στόματα πρέπει να ανοίξουν πριν οι καταστάσεις αυτές οδηγήσουν σε δραματικά αποτελέσματα.
Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική υπηρεσία Μεγάρων για την άμεση επέμβαση.
Υγ.Χθές βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ενημέρωσα για τεράστια χωματερή που έχει δημιουργηθεί στο Αλεποχώρι (περιοχή βιολέτα)και που και εκεί υπάρχει ανάλογος κίνδυνος πυρκαγιάς. Εύχομαι οι υπεύθυνοι να έχουν λάβει τα μέτρα τους! Πηγη: e-Negara.gr Πυρκαγιά σε παράνομη χωματερή στα Μέγαρα.(φωτο)Πυρκαγιά σε παράνομη χωματερή στα Μέγαρα.(φωτο)Πυρκαγιά σε παράνομη χωματερή στα Μέγαρα.(φωτο)Πυρκαγιά σε παράνομη χωματερή στα Μέγαρα.(φωτο)