Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Τρίπολης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση στην περιοχή Παναγίτσα Αρκαδίας. Για το ανωτέρω περιστατικό επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Χαλκίδας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε οικοπεδική έκταση στην περιοχή Φάρος Αυλίδος.

Επιπλέον σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Χαλκίδας ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση στην περιοχή Φούσα Αλιβερίου Ευβοίας και επιβλήθηκε  Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε άνδρα, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Τούμπι Δυτικής Αχαΐας.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιοι Εισαγγελείς.πηγη:fireservice.gr