Στις προσπάθειες των φιλοζωικών ομάδων συμβάλλουν και οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής! Κάτι υπέροχο συμβαίνει στο Σιδηρόκαστρο. Οι εθελοντές φιλόζωοι υλοποιούν πολλές δράσεις για τα αδέσποτα και δρουν συγκροτημένα ως ομάδα. Αλλά πέραν αυτών η ευαισθητοποίηση στην περιοχή έχει γίνει “viral”

Όπως αναφέρει στη σελίδα της η κ. Ντίνας Μανδράκη Ntina Mandraki, οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής του Σιδηρόκαστρου, αγαπούν πολύ τα αδέσποτα ζωάκια και αυτό το κάνουν πράξη.

Βρίσκονται πάντοτε δίπλα τους , και συνεργάζονται με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν ώστε να τρώνε καθημερινά ενώ τους παρέχουν και τις πρώτες βοήθειες σε έκτακτες περιπτώσεις .Η Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα ΖωάκιαΗ Πυροσβεστική Σιδηρόκαστρου Φροντίζει Τα Αδέσποτα Ζωάκιαπηγη:dogway.gr