Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας.

Ο  βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφτηκε τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αχαΐας και την 6η ΕΜΑΚ, στην Πάτρα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ο Αχαιός βουλευτής, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά στη Διοίκηση και το προσωπικό, ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας για τη λειτουργία, τα προβλήματα και τις ελλείψεις της υπηρεσίας σε προσωπικό και μέσα.

Ο Άγγελος Τσιγκρής ευχαρίστησε τους διοικητές για την πολύ καλή ανταπόκριση που είχε η υπηρεσία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου και τους ενημέρωσε ότι σύντομα θα υλοποιηθεί και η δέσμευση της κυβέρνησης για τη δημιουργία δεύτερου πυροσβεστικού σταθμού στην Πάτρα.

Ο Αχαιός βουλευτής δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το προσωπικό, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν._Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας (ΦΩΤΟ)Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας (ΦΩΤΟ)Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας (ΦΩΤΟ)πηγη:thebest.gr