Συγκλονιστική ανάρτηση εποχικού πυροσβέστη: Ο μισθός είναι 692 ευρώ, αλλά θα αφήσω και την ψυχή μου.

Κάποιοι ήρωες δεν φοράνε μπέρτα, γράφει από τη Δευτέρα το Twitter, αποθεώνοντας τους πυροσβέστες, που με αυταπάρνηση μπήκαν μέσα στη φωτιά και προσπάθησαν να σώσουν ότι και όποιον μπορούσαν.

Παρά τα λάθη που έγιναν στην καθοδήγηση του κόσμου και ανεξάρτητα με το ποιος φέρει την ευθύνη, οι πυροσβέστες είναι εργαζόμενοι που τα δίνουν όλα στο καθήκον.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο εποχικός πυροσβέστης Ιωάννης Κατσιούλας.

Ο Ιωάννης Κατσιούλας είναι εποχικός πυροσβέστης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, αμείβεται για τις υπηρεσίες του με 652 ευρώ μηνιαίο μισθό.

Και μπορεί να υπηρετεί στην Πιερία και να μην βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς, ωστόσο προσέφερε το σπίτι του για να φιλοξενηθεί κάποια πυρόπληκτη οικογένεια από το Μάτι.

«15 χρονιές στην υπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, με 652 ευρώ μισθό, θα αφήσω και την ψυχή μου και την τελευταία μου πνοή πάνω στο καθήκον αν χρειαστεί… Θέλω να προσφέρω το σπίτι μου στο χωριό ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ σε οικογένεια πυρόπληκτων για όσο χρειαστεί», έγραψε ποστάροντας τη μισθοδοσία του.Συγκλονιστική ανάρτηση εποχικού πυροσβέστη: Ο μισθός είναι 692 ευρώ, αλλά θα αφήσω και την ψυχή μουπηγη:ifemerida.gr