Επιχείρηση απεγκλωβισμού για μια γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.(φωτο)

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για μια γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.(φωτο)
04/01/2021

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για μια 47χρονη γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, ΕΚΑΒ και ΕΔΕΑΚ, συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας 47χρονης οδηγού στην Μυρσίνη Σητείας, σήμερα Κυριακή 03/01/021. Η 47χρονη οδηγός κινούνταν σε ασφαλτοστρωμένο αγροτικό δρόμο και στην προσπάθεια της να στρίψει σε παρακείμενο χωματόδρομο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος κάνοντας αρκετές τούμπες και να προσγειωθεί σε ένα λιόφυτο.. Η γυναίκα διατήρησε την ψυχραιμία της και κάλεσε σε βοήθεια με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ δεν τραυματίστηκε σοβαρά γιατί φορούσε ζώνη ασφαλείας να τονίσουμε. Παρόλα αυτά χρειάστηκε να γίνει χρήση ειδικών εργαλείων και εξοπλισμού για τον ασφαλή απεγκλωβισμό της.
Την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σητείας, Αντιπύραχος κύριος Παύλος Καπετανάκης, ενώ στο σημείο έφτασε και ένα περιπολικό του Α/Τ Σητείας με τρείς άνδρες που βοήθησαν στην μεταφορά του φορείου μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας.

ΕΔΕΑΚ Γιάννης ΔασκαλάκηςΕπιχείρηση απεγκλωβισμού για μια γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.(φωτο)Επιχείρηση απεγκλωβισμού για μια γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.(φωτο)Επιχείρηση απεγκλωβισμού για μια γυναίκα οδηγό, στην Μυρσίνη Σητείας.(φωτο)

Don't Miss

Πυροσβεστική: 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Πυροσβεστική: 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Από 18:00 της 21ης Αυγούστου έως 18:00 της 22ας Αυγούστου
Σαν Σήμερα το 1961 έχασε τη ζωή του ο Πυροσβέστης Αθανάσιος Παπαγρίβας

Σαν Σήμερα το 1961 έχασε τη ζωή του ο Πυροσβέστης Αθανάσιος Παπαγρίβας

Σαν Σήμερα το 1961 έχασε τη ζωή του ο Πυροσβέστης