Λεωφορείο τυλίχθηκε πριν από λίγο στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Κακορατζιάς, 300 περίπου μέρα πριν την έξοδο προς Κοφίνου, προς Λεμεσό.

Όπως πληροφορούμαστε κατέβηκαν έγκαιρα όλοι οι επιβάτες. 

Η ενημέρωση από την αστυνομία

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς Λεμεσό, στο ύψος Κακορατζιάς – Κοφίνου, λόγω κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο. Η δεξιά λωρίδα του δρόμου, η οποία είχε επίσης κλείσει προσωρινά, έχει πλέον δοθεί στην κυκλοφορία.

Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο εξήλθαν και απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το όχημα με ασφάλεια, ενώ μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική:

Ώρα:11.47. Πυρκαγιά σε λεωφορείο εν κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού στο ύψος Κακορατζιάς. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την ΕΜΑΚ με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Τόσο οι επιβαίνοντες όσο και οδηγός απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το χώρο της μηχανής και επεκτάθηκε στο χώρο επιβατών και σε ξηρά χόρτα. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Γίνονται διευθετήσεις για μεταφορά των επιβατών στο προορισμό τους.

135878694 521858415451969 4616340166265828840 n 0