Φόρεσε το μπουρνούζι του για να καθαρίσει με… φλογοβόλο το χιόνι στην αυλή

Κι ενώ οι δρόμοι του Κεντάκι στις ΗΠΑ είχαν καλυφθεί από χιόνι, ένας εφευρετικός κάτοικος βρήκε τη λύση για να ξεπαγώσει την αυλή του χρησιμοποιώντας φλογοβόλο.

Φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, παντόφλες και αεροπορικό κράνος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, ο ευφάνταστος Αμερικανός βγήκε στα χιόνια.

Καπνίζει το πούρο του και πίνει τη μπιρίτσα του και χαλαρός καθαρίζει την είσοδο του γκαράζ του σπιτιού του από τα χιόνια και τον πάγο, χρησιμοποιώντας φλογοβόλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τερτίπια του νεαρού άντρα με το φλογοβόλο προκάλεσαν αναρίθμητα σχόλια στα social media με αρκετούς «χιονόπληκτους» Αμερικανούς να διερωτώνται πώς θα μπορέσουν να προμηθευτούν κι εκείνοι ένα τόσο χρήσιμο γκατζετάκι όπως το φλογοβόλο των παρακάτω βίντεο.

Δείτε τα βίντεο:

sputniknews.gr

Don't Miss

Κακοκαιρία-Αττική: Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Κακοκαιρία-Αττική: Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική Περισσότερες από 80 κλήσεις, εκ

Μέγα-πυρκαγιές: Ερευνώντας μια παγκόσμια απειλή

Σε όλο τον κόσμο, ανεξέλεγκτες πυρκαγιές αφανίζουν τα δάση και