Πυροσβεστική-Ο Αρχιπύραρχος Κων/νος Αλέμης – Μετατίθεται στο Αρχηγείο.

Με απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων του  Πυροσβεστικού Σώματος  ο Κωνσταντίνος  Αλέμης  του Γεωργίου (Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αρκαδίας) προάγεται στο βαθμό του  Αρχιπυράρχου και μετατίθεται στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού  Σώματος.

Μήνυμα  για την αποχώρηση του από την Διοίκησή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Νομού Αρκαδίας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική  πολιτεία  και την  ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος για την ιδιαίτερη τιμή να με προάγει  στον βαθμό του Αρχιπυράρχου, όπου από  την θέση αυτή  θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και με ιδιαίτερο ζήλο τις υπηρεσίες  μου στους συμπολίτες μας  και στην Ελληνική κοινωνία.

Επίσης  θέλω να ευχαριστήσω τους άξιους  συναδέλφους μου που μαζί δίναμε καθημερινά τη μάχη για να φέρουμε  εις πέρας το δύσκολο  και επίπονο έργο μας ,την τοπική αυτοδιοίκηση  και τους συναρμόδιους φορείς για την συνεργασία που είχαμε όλα  αυτά τα χρόνια ,οι οποίοι μας στήριζαν και ήταν αρωγοί  στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αποχωρώντας από την Αρκαδία είμαι ικανοποιημένος γιατί πετύχαμε τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα, αποφεύγοντας απώλειες ζωών και αποτρέποντας  διαφόρων  ειδών   καταστροφές.»7a5d1b62181a42d747a3cb2e01b3c71c Lπηγη:kalimera-arkadia.gr