Αγωνία για πυροσβέστη: Του έπεσε κλιματιστικό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς (vid)

Ένας πυροσβέστης στη Νέα Υόρκη έπεσε αναίσθητος όταν ένα κλιματιστικό έφυγε από ένα παράθυρο και τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν σε κατάσβεση φωτιάς στο Μπρούκλιν τη Δευτέρα το πρωί.

 

Σύμφωνα με τη New York Post, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη έξω από ένα σπίτι στο Bensonhurst και ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πηγές του FDNY.

Ο πυροσβέστης ήταν μεταξύ 106 μελών του FDNY που επιχειρούσαν στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 9 π.μ. σε ένα σπίτι στην 85η οδό. Το βίντεο δείχνει τη η στιγμή που ο πυροσβέστης δέχεται το χτύπημα καθώς περπατούσε στο δρόμο πίσω από το διώροφο σπίτι.

Στο βίντεο μπορεί να ακουστεί ένας δυνατός θόρυβος προτού η μονάδα AC χτυπήσει τον πυροσβέστη και τον ρίξει στο έδαφος.

Ο συνάδελφός του, που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω, έσπευσε να τον βοηθήσει και φωνάζει για γιατρό.

Το FDNY είπε ότι πέντε ακόμη πυροσβέστες υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς των δύο συναγερμών.

Πηγη:anemosradio.gr

Don't Miss

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε όχημα στην Αθήνα

Η πυρκαγιά σε οχημα με φυσικο αέριο είναι σε εξέλιξη

25 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 25 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 18:00 της Παρασκευής