Πυροσβέστες επέστρεψαν στο Δημοτικό Σχολείο στο Δαμάσι με μια και μόνο αποστολή- Να επιστρέψουν στους μικρούς μαθητές όσα δεν πήραν μαζί τους.Το μεσημέρι της Τετάρτης η γη ξαφνικά άρχισε να τρέμει κάτω από τα πόδια των μαθητών στο Δαμάσι. Ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου, Γρηγόρης Λέτσιος, πετάχτηκε από το γραφείο του, μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη στις αίθουσες του σχολείου και έβγαλε έξω με ψυχραιμία τους 63 μαθητές από το κτίριο που κατέρρεε.

Σήμερα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο με μια και μόνο αποστολή. Να επιστρέψει στους μικρούς μαθητές όσα δεν πήραν μαζί τους την ώρα του μεγάλου σεισμού. Τσάντες, βιβλία, τετραδια και προσωπικά αντικείμενα συγκεντρώνονται στο προαύλιο προκειμένου να τους επιστραφούν.

Δείτε τις εικόνες:Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]Σεισμός Ελασσόνα: Οι πυροσβέστες επέστρεψαν στο σχολείο στο Δαμάσι και μάζεψαν τις τσάντες των μαθητών [Εικόνες]

Πηγη:theotoc.gr