Ημαθεια-Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. Τρεις διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.

Κωμωδία έχει καταντήσει η κατάσταση κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάποιοι να επιδίδονται στο σπορ της καύσης χόρτων, το οποίο τις περισσότερες φορές καταλήγει να τρέχει η πυροσβεστική για να σβήσει τις φλόγες, πριν αυτές επεκταθούν και προκαλέσουν ζημιές.

Σήμερα το πρωί σε τρία διαφορετικά σημεία υπήρχε φωτιά, με την πυροσβεστική να καταφέρνει να τις σβήσει έγκαιρα πριν επεκταθούν, λόγω του αέρα που φυσά.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.Αν δεν έχεις τι να κάνεις Κυριακή πρωί, βάζεις φωτιές για να τρέχει η πυροσβεστική. (3) διαφορετικές εστίες στην Αλεξάνδρεια.πηγη:anepikairos.gr