Στο SUV που χτυπήθηκε από το μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί.

Τρία άτομα έχασαν την ζωή του εξαιτίας ενός σοκαριστικού δυστυχήματος που συνέβη εχθές στη Φλόριντα, όταν ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη λίγο πιο έξω από το Αεροδρόμιο North Perry, χτυπωντας ένα SUV στο οποίο επέβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο CBS, το μικρών διαστάσεων αεροπλάνο Beechcraft Bonanza έπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφηκε από σύστημα ασφαλείας Ring κοντινής οικίας, το μονοκινητήριο αεροπλάνο εμφανίζεται να καρφώνεται πάνω στο SUV, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που είχε μαζί της και ένα αγοράκι. Όπως φαίνεται στο κλιπ, αφού χτυπά το όχημα το Beechcraft Bonanza καταλήγει πάνω σε έναν φράχτη. Στη συνέχεια ακολουθεί έκρηξη και το αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες, ενώ τα φλεγόμενα καύσιμα χύνονται στον δρόμο.

Όπως επισημαίνει το δίκτυο, τα δύο άτομα που επέβαιναν στο μικρό αεροπλάνο σκοτώθηκαν ακαριαία. Τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η αιτία του φρικτού δυστυχήματος.

α δυο άτομα που βρίσκονταν μέσα στο SUV που χτυπήθηκε αρχικά παγιδεύτηκαν στο όχημα. Μετά τον απεγκλωβισμό τους από δυνάμεις της πυροσβεστικής, μεταφέρθηκαν στο Memorial Regional Hospital. Δυστυχώς το αγοράκι υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ της Δευτέρας, παρότι οι γιατροί εκεί έδωσαν σκληρή μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα (που ενδέχεται να είναι η μητέρα του αγοριού, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί) έχει ξεπεράσει ή όχι τον κίνδυνο.

protothema.gr