Παγιδευμένη για 20 ημέρες σε έναν υπόνομο ήταν μια γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μετά την απόφασή της να εξερευνήσει μια σήραγγα όταν πήγε για κολύμπι σε ένα κανάλι.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν την 43χρονη Λίντσεϊ Κένεντι από έναν οχετό μήκους 2 μέτρων κάτω από ένα πεζοδρόμιο στην παραλία Ντελρέι την Τρίτη, αφότου ένας πεζός άκουσε κραυγές για βοήθεια. Η Κένεντι είπε αργότερα στην αστυνομία ότι είχε παγιδευτεί στο σύστημα αποχέτευσης από τις 3 Μαρτίου, όταν πήγε για κολύμπι σε ένα κανάλι κοντά στο σπίτι του φίλου της, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.Εξήγησε, επίσης, πως βρήκε μια σήραγγα στο κανάλι και πήγε να την τσεκάρει προτού συνειδητοποιήσει ότι είχε χαθεί. Είπε επίσης ότι περπατούσε γύρω από το σύστημα αποχέτευσης για περίπου 3 εβδομάδες προτού δει λίγο φως και μείνει εκεί γιατί μπορούσε να δει τους ανθρώπους να περπατούν από πάνω.

Με ιστορικό ψυχικής διαταραχής η 43χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Κένεντι είπε στους ερευνητές ότι η κόρη της είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και χρήσης ναρκωτικών. Πρόσθεσε επίσης, πως συνήθιζε να κάνει περίεργα πράγματα και να παίρνει λανθασμένες αποφάσεις όταν ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών, αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας.

Το πυροσβεστικό σώμα δημοσίευσε φωτογραφίες πυροσβεστών να σηκώνουν την Κένεντι από την αποχέτευση χρησιμοποιώντας ένα λουρί και μια σκάλα. Οι φωτογραφίες έδειξαν πως η Κένεντι, η οποία ήταν καλυμμένη με λευκά σεντόνια λόγω του γεγονότος ότι ήταν γυμνή, ήταν βρώμικη, με φύλλα στα μαλλιά και πολύ αδύναμη για να σταθεί όρθια.

Μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για να αντιμετωπιστούν αμυχές και μώλωπες και υποβλήθηκε σε αξιολόγηση ψυχικής υγείας, αφότου η μητέρα της δήλωσε στην αστυνομία το ιστορικό ψυχικής ασθένειας. Η έκθεση ανέφερε επίσης, ότι η Κένεντι είναι ασθενής μεθαδόνης και πως πήρε την τελευταία της δόση στις 2 Μαρτίου, μια ημέρα πριν την εξαφάνισή της.Πυροσβέστες διέσωσαν γυμνή γυναίκα που παγιδεύτηκε σε υπόνομο για 20 ημέρες [εικόνες]
Πηγή: iefimerida.gr