Εύβοια : Σοκαριστική εικόνα από την ασύλληπτη τραγωδία – Νεκρός πάνω στην κολώνα ένας εργάτης.Στο τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής.Εύβοια : Σοκαριστική εικόνα από την ασύλληπτη τραγωδία – Νεκρός πάνω στην κολώνα ένας εργάτης

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός σε εργατικό δυστύχημα στο χωριό Γυμνό του Δήμου Ερέτριας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για εργαζόμενους σε εργολάβο -ο οποίος εκτελούσε εργασίες της ΔΕΗ και στον οποίο είχε δοθεί εντολή να αποκαταστήσει βλάβη σε μία κολώνα – και κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπαθαν ηλεκτροπληξία.

Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Πως συνέβη-

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ακούμπησε σε άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι εν λόγω εργαζόμενοι.

Μάλιστα, ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα.

Στο σημείο αναμένεται ειδικό καλαθοφόρο όχημα για να μεταφερθεί η σορός από την κολώνα, στην οποία απανθρακώθηκε ο άτυχος εργάτης, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να δίνουν στη δημοσιότητα τη σοκαριστική εικόνα, εμφανώς αλλοιωμένη.

Αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «καίγεται μια κολώνα και ο ένας είναι κρεμασμένος πάνω!». Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, όμως ήταν ήδη αργά.

Πηγη:tο10.gr