Παρουσία του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου και της Βουλευτή Πιερίας Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02 Απριλίου 2021, στις νέες εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος – κτίριο Φάρος – η παράδοση ορειβατικού εξοπλισμού, αξίας περίπου 40.000 χιλιάδων ευρώ, δωρεά της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.Δωρεά ορειβατικού εξοπλισμού της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας Παπαστράτος κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, τον Διευθυντή εταιρικών υποθέσεων κ. Γιάννη Μαστροκώστα, καθώς και τον Διευθυντή εμπορικού τμήματος Γιώργο Μπατζακάκη, για την σημαντική αυτή δωρεά, μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η σημερινή ημέρα, για μένα προσωπικά, αλλά και για το Πυροσβεστικό Σώμα είναι ξεχωριστή και σπουδαία. Η πρωτοβουλία της εταιρείας Παπαστράτος να δωρίσει ορειβατικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα ορειβατικά μπουφάν, παντελόνια, ζακέτες, σκούφους, γάντια, γκέτες, κραμπόν, ορειβατικά σακίδια, μάσκες, ζώνες μποντριέ, πιολέ, μπατόν, κράνη και φορεία τύπου SKED αξίας περίπου 40.000 χιλιάδων ευρώ είναι εξαιρετικής σημασίας για το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο και αποδέχεται την προσφορά αυτή, με μεγάλη χαρά. Μια προσφορά, που σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, διευκολύνει και αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό το δύσκολο έργο των υπηρεσιών του Λιτόχωρου και της Κατερίνης που αντιμετωπίζουν δύσκολα και απαιτητικά συμβάντα σε διασώσεις στον Όλυμπο. Ο παρεχόμενος αυτός εξοπλισμός συντελεί επίσης στον εκσυγχρονισμό των μέσων ατομικής προστασίας των πυροσβεστών που εμπλέκονται στις διασώσεις στον Όλυμπο, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτή η δωρεά, επιβεβαιώνει το αίσθημα ευθύνης της εταιρείας Παπαστράτος και συμβάλλει έτσι στην κοινή προσπάθεια για την ενδυνάμωση του Πυροσβεστικού Σώματος και κατ’ επέκταση τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας όλων των Ελλήνων Πολιτών. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία Παπαστράτος στέκεται δίπλα μας αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος. Όλοι θυμόμαστε την μεγάλη δωρεά των οχημάτων πέρσι το καλοκαίρι, με τα οποία αναβαθμίστηκε σημαντικά ο στόλος μας».

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, στο τέλος της ομιλίας του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την δωρεά και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. για την γενναιοδωρία και την συμπαράσταση στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.