Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην Νάξο – Έσβησε η πυρκαγιά στον Άγιο Θαλέλαιο

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής στην Νάξο - Έσβησε η πυρκαγιά στον Άγιο Θαλέλαιο

Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής στην Νάξο – Έσβησε η πυρκαγιά στον Άγιο Θαλέλαιο

Σύγχυση προκλήθηκε μέχρι πριν από λίγη ώρα στη Νάξο και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Θαλέλαιος, όταν ξέσπασε φωτιά πάνω από το μαρμαράδικο του Γκούφα.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι αρχές και το πυροσβεστικό σώμα, οι οποίοι με τάχιστες κινήσεις, αφού έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά, στην συνέχεια προχώρησαν στην κατάσβεσή της.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, που ειδοποιήθηκε αμέσως.

Η φωτιά ωστόσο έσβησε βάζοντας τέλος στην έντονη ανησυχία των κατοίκων των γύρω περιοχών, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως σε δύσβατα μέρη, χωρίς το φως της ημέρας και με την ένταση του ανέμου να ευνοεί την εξάπλωσή της, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα, εάν δεν είχε επενέβη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η Πυροσβεστική.

Don't Miss

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ηλεία, Αττική, Ιωάννινα και Πέλλα

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ηλεία, Αττική, Ιωάννινα και Πέλλα

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ηλεία, Αττική, Ιωάννινα και
Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές: Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες

Αρχηγός της Πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές: Στα 32 χρόνια υπηρεσίας δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες