Απίστευτο τροχαίο με Maserati

Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, ανέβηκε στο ανάχωμα και καρφώθηκε κάτω από μια γέφυρα, με τους πυροσβέστες να δίνουν «αγώνα δρόμου» για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.Τράκαρε με 160 χλμ./ώρα και σώθηκε.

Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης και το γεγονός ότι το αμάξωμα είχε γίνει «χαλκομανία», ο άντρας υπέστη ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.Το απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Απίστευτο τροχαίο με Maseratiαστυνομία αυτοκινητοδρόμων της αμερικανικής πολιτείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό της Maserati Levante να ακινητοποιήσει το πολυτελές όχημά του. Αυτός, έχοντας αντιληφθεί πως τον σταματά για υπερβολική ταχύτητα, πάτησε παραπάνω το γκάζι για να αποφύγει το πρόστιμο.

Η αστυνομία άρχισε να τον καταδιώκει και σε κάποιο σημείο, ενώ το SUV κινούνταν με 160 χλμ./ώρα, έγινε το κακό. Ο 32χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο και η Maserati σφηνώθηκε κάτω από τη γέφυρα.Απίστευτο τροχαίο με Maserati