Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν σήμερα, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 στη Βόρεια Ελλάδα με τους ανέμους να πνέουν νότιοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο και βόρειοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα δυτικά και νότια.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Βόρεια Ελλάδα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 21, στην Ήπειρο από 4 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 18, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 22 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Περιορισμένη θα είναι τοπικά η ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς.

Don't Miss

Τροχαίο στη εθνική οδό έξω από τη Λάρισα

Τροχαίο στη εθνική οδό έξω από τη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1:00 το μεσημέρι της Μ.
Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μέχρι και την Τετάρτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μέχρι και την Τετάρτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι αλλά και χιονοπτώσεις είναι τα κύρια