Τραγωδία στην Αμφιλοχία. Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr το αγροτικό αυτοκίνητο στην Αμφιλοχία κινείτο προς το κέντρο της πόλης. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε δέντρο δίπλα από τη θάλασσα.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, ο 45χρονος οδηγός Β.Χ., κάτοικος της περιοχής, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε δίχως τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή προέκυψε ότι ο θάνατος του 45χρονου επήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου του στο δέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Νεκρός ο οδηγός (Φώτο) Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Νεκρός ο οδηγός (Φώτο) Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Νεκρός ο οδηγός (Φώτο)