Πένθος για τον πατρινό Αττικάρχη της Πυροσβεστικής Γιάννη Πετρούτσο – “Εφυγε” ο ιερέας πατέρας του από κορονοϊό.

Πένθος για τον πατρινό Γιάννη Πετρούτσο, Αττικάρχη της Πυροσβεστικής, που έχει για χρόνια υπηρετήσει και στην περιοχή μας ως Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου.

Σε συγκρινητική ανάρτησή του αναφέρει:

Κορονοϊός, ένας ιός ο οποίος δεν κάνει διακρίσεις, έδειξε και δείχνει το σκληρό πρόσωπό του απέναντι σε ασθενείς ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δυστυχώς, μετά ενα ατύχημα του πατέρα μου το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των πνευμόνων του, σε συνδυασμό με τον ιό αποτέλεσαν την αρχή και το τέλος για το λυπητερό γεγονός. Ο ιός αυτός χτύπησε και την δίκη μας πόρτα σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια μας.

Από πλευράς μου θέλω να παροτρύνω και να παρακαλέσω όλους αυτούς που επιθυμούν να παρευρεθούν και να συμπαρασταθούν στην λύπη της οικογένειας, να μην το πράξουν.

Η αποφυγή άλλη μιας εστίας μετάδοσης αποτελεί πρωτεύον μέλημα τόσο για εμάς όσο για εσάς και τις οικογένειες σας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για την μεγάλη προσπάθεια που έδωσαν τόσο για τον πατέρα μου όσο και για τους ασθενείς που μάχονται καθημερινά με τον ιό.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω από εδώ και πέρα η ατομική ευθύνη και η χρήση μέτρων προστασίας να αποτελέσουν την προϋπόθεση ώστε να μην ξανά θρηνήσει κανένας άλλος αγαπημένο του πρόσωπο εξαιτίας του ιού.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Γ. ΠετρούτσοςΠένθος για τον πατρινό Αττικάρχη της Πυροσβεστικής Γιάννη Πετρούτσο

         Ο ιερέας Γρηγόρης Πετρούτσος