Εφυγε από τη ζωή ο Εθελοντής και Εποχικός Πυροσβεστης Χρήστος Κιτσόπουλος

Εφυγε από τη ζωή ο Εθελοντής και Εποχικός Πυροσβεστης Χρήστος Κιτσόπουλος
25/04/2021

Εφυγε από τη ζωή ο Εθελοντής Πυροσβεστης Χρήστος Κιτσόπουλος.Εφυγε από τη ζωή ο Εθελοντής και Εποχικός Πυροσβεστης Χρήστος ΚιτσόπουλοςΑπό ανακοπή καρδιάς άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ο 53χρονος εποχικός πυροσβέστης. Ο Χρήστος Κιτσόπουλος που υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αρχ. Ολυμπίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε.

Οι γιατροί διαπιστώνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης του έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Πάτρα όπου άφησε και την τελευταία του πνοή χθες το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους του που υπηρετούσαν μαζί αλλά και στην γενέτειρά του το Γούμερο όπου ηταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ο Δ.Ο.Β εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.

Don't Miss

Σαν σήμερα - Σεισμός 1999: 23 χρόνια από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αθήνα

Σαν σήμερα – Σεισμός 1999: 23 χρόνια από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αθήνα

Πέρασαν 23 χρόνια από τον φονικό σεισμό του 1999 στην
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση.(φωτό)

Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση.(φωτό)

Συναγερμός στην πυροσβεστική τα ξημερώματα της Τετάρτης από πυρκαγιά που