Χτές το πρωί (25/04/2021) πραγματοποιήθηκε η τελευταία πτήση των 64 S-64 για Geelong. Ένα ορόσημο για μερικά από τα πληρώματα που έλειψαν από τις οικογένειες, τους φίλους και τα σπίτια τους εδώ και καιρό.
Η Elsie, αναχώρησε σήμερα το πρωί στις αποβάθρες ενώνοντας τα τέσσερα άλλα ελικόπτερα που έχουν αποσυναρμολογηθεί για το ταξίδι τους στην Ελλάδα όπου θα εργαστεί την  αντιπυρική περίοδο.
Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να δουλεύω με τα παιδιά αυτή τη σεζόν. Οι συνθήκες που έπρεπε να αντέξουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας κάποιοι πολλαπλάσιοι και ο χρόνος που ξοδεύεται εδώ δεν χάνεται για μένα. Για το σκοπό αυτό εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μια ασφαλή σεζόν στην Ελλάδα. Και θα σας δω όλους ξανά σύντομα.
Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson
Ξεκίνησαν το ταξίδι για την Ελλάδα τα ελικόπτερα Ericsson